Chinese sterrenbeeld Draak

Het sterrenbeeld Draak heeft de eigenschappen: trots en levendig, enthousiast, eigenwijs, extravert en inspirerend.

Relatie gaat goed samen met: Rat, Aap, Slang, Haan, Tijger

Relatie gaat minder samen met: Draak, Os, Konijn, Varken, Geit, Paard

Relatie gaat niet goed samen met: Hond


Bereken je Chinese sterrenbeeld uit

Het Chinese sterrenbeeld draak is een van de meest krachtige en majestueuze tekens van de Chinese dierenriem. Mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, worden vaak beschouwd als moedige, charismatische en zelfverzekerde individuen.

Volgens de Chinese astrologie zijn de jaren van de draak onder andere 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000 en 2012. Het draak-teken is het enige mythische dier in de Chinese dierenriem en wordt gezien als een symbool van macht en succes.

Draak-geborenen hebben vaak een natuurlijk charisma en leiderschapskwaliteiten. Ze hebben een sterk zelfvertrouwen en een vastberadenheid om te slagen, wat hen tot uitstekende ondernemers, politieke leiders en creatieve kunstenaars kan maken. Ze hebben ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht op anderen en kunnen gemakkelijk volgers krijgen die hen in hun inspanningen steunen.

Draak-geborenen zijn ook bekend om hun avontuurlijke geest en moed. Ze zijn niet bang om risico's te nemen en hebben een verlangen om het onbekende te verkennen. Dit kan hen in staat stellen om uitdagende doelen te bereiken en nieuwe hoogten te bereiken in hun leven en carrière.

Een ander opvallend kenmerk van de draak is hun creativiteit en passie. Ze hebben een natuurlijk talent voor kunst en expressie, en kunnen uitblinken in muziek, schrijven, schilderen of acteren. Hun liefde voor expressie kan ook hun persoonlijkheid kleur geven en hen in staat stellen om hun emoties op een krachtige en effectieve manier te uiten.

Hoewel de draak vaak wordt gezien als een symbool van macht en succes, hebben draak-geborenen ook een gevoelig en zachtaardig karakter. Ze zijn loyaal en toegewijd aan hun familie en vrienden en zullen er alles aan doen om hen te beschermen en te ondersteunen.

Al met al is het Chinese sterrenbeeld draak een unieke en opmerkelijke representatie van moed, kracht, creativiteit en charme. Mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, hebben de potentie om grote dingen te bereiken in hun leven, terwijl ze tegelijkertijd een loyale en liefdevolle band met hun dierbaren onderhouden.

Rat

Os

Tijger

Konijn

Draak

Slang

Paard

Geit

Aap

Haan

Hond

Varken