Chinese sterrenbeeld Geit

Het sterrenbeeld Geit heeft de eigenschappen: creatief, rustig maar hartstochtelijk, luxeminnend, excentriek, oprecht en grote verbeeldingskracht, maar ook leunend op rijke of sterke partner, kan geen armoede verdragen.

Relatie gaat goed samen met: Konijn, Varken, Paard

Relatie gaat minder samen met: Aap, Slang, Rat, Draak, Tijger, Geit

Relatie gaat niet goed samen met: Os, Haan, Hond


Bereken je Chinese sterrenbeeld uit

Het Chinese sterrenbeeld geit (of schaap) is een van de meest zachtaardige en empathische tekens van de Chinese dierenriem. Mensen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld hebben vaak een vriendelijke persoonlijkheid en zijn sterk verbonden met hun emoties en intuïtie.

Volgens de Chinese astrologie zijn de jaren van de geit onder andere 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 en 2015. Het geit-teken wordt geassocieerd met het element aarde, wat hun stabiliteit en betrouwbaarheid benadrukt.

Geit-geborenen zijn vaak gevoelige zielen die diep nadenken over het leven en hun rol daarin. Ze hebben een sterk vermogen om te luisteren en mee te leven met anderen, waardoor ze vaak als vertrouwenspersoon fungeren voor hun vrienden en familie.

Een ander opvallend kenmerk van de geit is hun creativiteit en artistieke aard. Geit-geborenen hebben vaak een passie voor kunst, muziek en literatuur, en vinden het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en te creëren.

Geit-geborenen hechten veel waarde aan harmonie en vrede in hun leven, en zullen vaak conflicten vermijden. Ze zijn zachtaardig en hebben een rustige persoonlijkheid, maar kunnen soms ook verlegen of teruggetrokken zijn.

Hoewel geit-geborenen vaak worden gezien als volgers in plaats van leiders, hebben ze ook een sterke wil en kunnen ze vastberaden zijn als het gaat om het nastreven van hun doelen. Ze zijn bereid om hard te werken en doorzettingsvermogen te tonen om hun dromen te realiseren.

Al met al is het Chinese sterrenbeeld geit een unieke en gevoelige vertegenwoordiging van empathie, creativiteit en harmonie. Mensen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld hebben de potentie om geweldige artiesten, vrienden en vertrouwenspersonen te zijn, en anderen te inspireren met hun empathische en zachte persoonlijkheden.

Rat

Os

Tijger

Konijn

Draak

Slang

Paard

Geit

Aap

Haan

Hond

Varken