Chinese sterrenbeeld Os

Het sterrenbeeld Os heeft de eigenschappen: harde werker, principieel, zachtaardig en geduldig, maar ook koppig, excentriek, tegendraads en geen tegenspraak verdragend.

Relatie gaat goed samen met: Slang, Haas, Rat, Hond

Relatie gaat minder samen met: Draak, Aap, Varken, Os, Tijger

Relatie gaat niet goed samen met: Geit


Bereken je Chinese sterrenbeeld uit

Het Chinese sterrenbeeld os, ook wel bekend als buffel, staat bekend om zijn kracht en vastberadenheid. Mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, zijn vaak betrouwbaar, geduldig en hardwerkend.

Volgens de Chinese astrologie zijn os-geborenen geboren in de jaren 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 en 2009. Het jaar van de os komt eens in de twaalf jaar voor en het is het tweede dier in de Chinese dierenriem, na de rat.

Omdat het os een symbool is van hard werken en uithoudingsvermogen, worden mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren vaak beschouwd als betrouwbare en loyale werknemers. Ze hebben een sterke arbeidsethos en zijn toegewijd aan het bereiken van hun doelen.

Os-geborenen zijn over het algemeen introvert en hebben de neiging om hun emoties niet te uiten. Ze zijn echter erg trouw aan hun familie en vrienden en zijn bereid om alles te doen om hen te helpen.

In de Chinese astrologie wordt geloofd dat het dragen van amuletten met het symbool van het os geluk en bescherming kan bieden aan degenen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren. Ook wordt gezegd dat het dragen van kleuren als rood, blauw en paars gunstig is voor os-geborenen.

Kortom, het Chinese sterrenbeeld os vertegenwoordigt kracht, hard werken en vastberadenheid. Mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, zijn betrouwbare en loyale werknemers met een sterk arbeidsethos en een diepe toewijding aan hun familie en vrienden.

Rat

Os

Tijger

Konijn

Draak

Slang

Paard

Geit

Aap

Haan

Hond

Varken