Chinese sterrenbeeld Paard

Het sterrenbeeld Paard heeft de eigenschappen: elegant, loyaal, intuïtief, vrijdenkend, populair, sexy, extravert en leergierig, maar ook egocentrisch, onvoorspelbaar en onbevreesd.

Relatie gaat goed samen met: Tijger, Hond, Geit

Relatie gaat minder samen met: Varken, Aap, Konijn, Slang, paard, Os, Haan, Draak

Relatie gaat niet goed samen met: Rat


Bereken je Chinese sterrenbeeld uit

Het Chinese sterrenbeeld paard is een van de meest energieke en vrijgevochten tekens van de Chinese dierenriem. Mensen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld hebben vaak een levendige persoonlijkheid en een natuurlijke charme die hen in staat stelt om gemakkelijk vrienden te maken en anderen te inspireren.

Volgens de Chinese astrologie zijn de jaren van het paard onder andere 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002 en 2014. Het paard-teken wordt geassocieerd met het element vuur, wat hun passie en energie versterkt.

Paard-geborenen zijn bekend om hun onafhankelijkheid en hun verlangen naar vrijheid. Ze hebben een sterke drang naar avontuur en verkenning, en zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. Dit kan hen ertoe aanzetten om vaak van baan te veranderen of op zoek te gaan naar nieuwe kansen in het leven.

Een ander opvallend kenmerk van het paard is hun sociale aard. Ze zijn natuurlijke netwerkers en hebben de neiging om veel vrienden te hebben vanwege hun charme en humor. Paard-geborenen hebben ook een onafhankelijke geest en vinden het belangrijk om hun eigen pad te volgen, wat soms kan leiden tot conflicten met anderen of een gevoel van isolatie.

Paard-geborenen hebben vaak een uitgesproken mening en zijn niet bang om hun gedachten te delen. Ze zijn ook intelligent en hebben een sterke intuïtie, waardoor ze snel kunnen reageren op situaties en zich kunnen aanpassen aan veranderingen.

Hoewel het paard vaak wordt gezien als een symbool van onafhankelijkheid en vrijheid, zijn paard-geborenen ook loyaal en toegewijd aan hun dierbaren. Ze hebben een groot hart en zijn bereid om anderen te helpen wanneer dat nodig is.

Al met al is het Chinese sterrenbeeld paard een unieke en levendige representatie van vrijheid, energie en charme. Mensen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld hebben de potentie om grote dingen te bereiken in hun leven en anderen te inspireren met hun onafhankelijke geest en sociale vaardigheden.

Rat

Os

Tijger

Konijn

Draak

Slang

Paard

Geit

Aap

Haan

Hond

Varken