Chinese sterrenbeeld Rat

Het sterrenbeeld Rat heeft de eigenschappen: charmant, slim, economisch, efficiënt, diplomatiek, flexibel, maar ook stiekem, opportunistisch, verkwistend en op eigen gewin uit.

Relatie gaat goed samen met: Draak, Aap, Os

Relatie gaat minder samen met: Slang, Hond, Haan, Geit, Rat, Tijger

Relatie gaat niet goed samen met: Paard


Bereken je Chinese sterrenbeeld uit

Het Chinese sterrenbeeld Rat is één van de twaalf dieren die voorkomen in de Chinese astrologie. Mensen geboren tussen 24 januari en 22 februari worden beschouwd als Rats.

Ratten worden vaak geassocieerd met slimheid, ambitie en hard werken. Ze zijn vaak succesvol in hun carrière en weten hun doelen te bereiken door hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Ratten zijn ook sociaal vaardig en weten vaak mensen voor zich te winnen.

In de liefde zijn Ratten trouw en zorgzaam. Ze zijn op zoek naar een partner met wie ze een goede band hebben en die hen begrijpt. Ratten zijn ook gehecht aan hun familie en vrienden en zijn bereid alles te doen om hen te beschermen.

Ratten zijn vaak succesvol in hun carrière en weten hun doelen te bereiken door hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen.

In termen van gezondheid, Ratten moeten oppassen voor stress en overmatige vermoeidheid, omdat dit kan leiden tot gezondheidsproblemen. Het is belangrijk voor Ratten om een balans te vinden tussen werk en rust.

Al met al, het Chinese sterrenbeeld Rat staat bekend om zijn slimheid, ambitie en hard werken, en is een gewaardeerde en gerespecteerde astrologische teken.

Rat

Os

Tijger

Konijn

Draak

Slang

Paard

Geit

Aap

Haan

Hond

Varken