Chinese sterrenbeeld Slang

Het sterrenbeeld Slang heeft de eigenschappen: intelligent, mysterieus, sensueel, discreet, met een scherpe actieve geest, maar ook hypocriet en metend met twee maten.

Relatie gaat goed samen met: Os, Haan, Draak

Relatie gaat minder samen met: Rat, Konijn, Slang, Paard, Hond, Geit

Relatie gaat niet goed samen met: Varken, Aap, Tijger


Bereken je Chinese sterrenbeeld uit

Het Chinese sterrenbeeld Slang is één van de twaalf dieren in de Chinese astrologie. Mensen geboren tussen 23 februari en 22 maart worden beschouwd als Slangen.

Slangen worden vaak geassocieerd met wijsheid, mysterie en intuïtie. Ze zijn vaak introvert en reflectief, waardoor ze de reputatie hebben geheimzinnig te zijn. Slangen hebben een diepgaande kennis van de wereld om hen heen en zijn goed in het zien van verbanden en patronen die voor anderen verborgen blijven.

In relaties zijn Slangen gepassioneerd en emotioneel, maar ook complex en soms moeilijk te begrijpen. Ze hechten veel waarde aan hun onafhankelijkheid en vrijheid, en kunnen zich ongemakkelijk voelen bij te veel emotionele afhankelijkheid van anderen.

Slangen hebben ook een artistiek talent en een goede smaak. Ze zijn geïnteresseerd in de schoonheid van het leven en hebben een verfijnde esthetische zin. Slangen zijn vaak succesvol in creatieve beroepen zoals kunst, design en literatuur.

Op het gebied van gezondheid, moeten Slangen letten op hun neiging tot stress en angst. Ze hebben baat bij meditatie en andere ontspanningstechnieken om hun geest tot rust te brengen.

Al met al, het Chinese sterrenbeeld Slang is een diepgaand, gevoelig en intuïtief teken, dat gewaardeerd wordt om zijn wijsheid en artistieke talent.

Rat

Os

Tijger

Konijn

Draak

Slang

Paard

Geit

Aap

Haan

Hond

Varken