Chinese sterrenbeeld Varken

Het sterrenbeeld Varken heeft de eigenschappen: tolerant, begrijpend, sensueel, geestdriftig, aardig, sympathiek en waarheidsgetrouw, maar ook driftig, kleinzielig, lui.

Relatie gaat goed samen met: Haan, Geit

Relatie gaat minder samen met: Varken, Konijn, Paard, Os, Rat, Tijger, Hond, Draak

Relatie gaat niet goed samen met: Slang, Aap


Bereken je Chinese sterrenbeeld uit

Het Chinese sterrenbeeld Varken is een van de meest genereuze en vredelievende tekens van de Chinese dierenriem. Mensen die onder dit teken zijn geboren, worden vaak beschouwd als vriendelijk, eerlijk en gevoelig.

Volgens de Chinese astrologie zijn de jaren van het Varken onder andere 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 en 2019. Het Varken-teken wordt geassocieerd met het element Water, wat hun emotionele en intuïtieve aard benadrukt.

Varken-geborenen hebben vaak een groot hart en zijn zeer toegewijd aan hun dierbaren en gemeenschap. Ze zijn gul en delen graag met anderen, wat hen een zeer gewaardeerde vriend en familielid maakt. Varkens zijn meestal zeer zorgzaam en beschermend ten opzichte van de mensen van wie ze houden.

Een ander kenmerk van het Varken is hun eerlijkheid en rechtvaardigheidsgevoel. Ze hebben de neiging om een sterke moraal te hebben en volgen hun principes in alle aspecten van het leven. Varkens zijn ook heel open en transparant, en vermijden leugens en bedrog.

Hoewel Varkens soms bekend staan om hun gevoeligheid en emotionele aard, hebben ze ook een sterke wil en doorzettingsvermogen. Ze hebben de neiging om vastberaden te zijn in het nastreven van hun doelen, ondanks de obstakels die ze tegenkomen. Varkens zijn ook zeer veerkrachtig en kunnen snel herstellen van tegenslagen.

Ten slotte hebben Varkens een talent voor het waarderen van de schoonheid en het genieten van de fijnere dingen in het leven. Ze hebben een diepe waardering voor kunst, muziek en cultuur en kunnen vaak creatief en expressief zijn in hun eigen leven. Varkens genieten ook van lekker eten en gezelligheid, en zijn vaak erg gezellig en gastvrij in hun eigen huis.

Al met al is het Chinese sterrenbeeld Varken een unieke en waardevolle vertegenwoordiging van vriendelijkheid, generositeit en eerlijkheid. Mensen die geboren zijn onder dit sterrenbeeld hebben het potentieel om geweldige vrienden, medewerkers en leiders te zijn, en anderen te inspireren met hun toewijding en veerkracht.

Rat

Os

Tijger

Konijn

Draak

Slang

Paard

Geit

Aap

Haan

Hond

Varken