Numerologie

Bereken met behulp van uw geboortedatum uw geboortegetal uit, of zoals anderen het noemen lotsgetal of levensnummer. De Klassieke Pythagorese Numerologie gebruikt de getallen 1 tot en met 9.

Bereken uw nummer.

Het geboortegetal

In de kunst van numerologie wordt alles afgebroken tot nummers. Getallen zijn de taal van de natuur en elk nummer heeft een specifieke betekenis. Wilt u uw numerologiesche nummer weten? vul dan uw geboortedatum in om het te berekenen. Daaronder staat een overzicht van elk nummer met de betekenis.

Nummer 1

Men wordt geassocieerd met de zon; energie, en het begin. Mensen met de nummer 1 zijn in een belangrijk deel van hun leven meestal uniek. Ze zijn sterk en individualistisch. Vaak grote leiders, ze zijn dynamisch visionairs met moed en ambitie. Aan de keerzijde, ze kunnen eenzaam, veeleisend en soms egoïstisch zijn.

Nummer 2

Twee wordt geassocieerd met de maan; evenwicht, dualiteit, polariteit. Het is een passieve getal. Het is een paar: partners, tweelingen, echtparen of vrienden. Mensen met de nummer 2 hebben een rechterhand nodig om aan te sturen. Ze hebben ook moeite met emoties die gemakkelijk overweldigd worden door negatieve emoties en vaak introverte.

Nummer 3

Drie is het getal van de planeet Mars; dynamisch, actief. Drie brengt onze aandacht op "driehoeken", lichaam, geest en ziel, verleden, heden en de toekomst. Mensen met veel van drieën zijn zeer expressief door de artistieke vaardigheden, schrijven of verbale communicatie. Ze houden van avontuur en uitdagingen. Ze zijn extravert, geestig en charmant, maar ze hebben ook de neiging om egocentrisch, egocentrisch en agressief te zijn.

Nummer 4

Vier wordt geregeerd door Mercurius; stabiel, geaard denken van een structuur met vier hoeken. Mensen met handen en voeten zijn in het algemeen sterk en houden hun eigen stabiel, betrouwbaar, praktisch en logisch. Ze kunnen koppig zijn, zijn gevoelig voor gekibbel en klagen als dingen niet zijn zoals ze willen.

Nummer 5

Vijf wordt geregeerd door Jupiter en wordt geassocieerd met avontuur en beweging. Dit kan reizen zijn maar ook spirituele groei of elke vorm van een reis. Het veroorzaakt onvoorspelbare gebeurtenissen en veranderingen. Mensen met vijven in hun profiel zijn vrijdenkers, ze haten monotonie en stagnatie. Ze houden van nieuwe inspanningen, avonturen en ondernemingen. Ze kunnen flamboyante en dramatisch zijn maar ook wispelturig en onbetrouwbaar.

Nummer 6

Zes is het nummer geassocieerd met Venus; houden van, harmonie, oprechtheid. Het zijn energieën die geduldig en kalm zijn, want het verhuld onze kansen. Mensen met een zes op hun profiel zijn algemeen vreedzaam, vrede makers, onbevooroordeeld en zorgzaam. Ze zijn gevoelig voor zelfingenomenheid en ijdelheid soms hebben ze de neiging plakkerig te zijn.

Nummer 7

Zeven wordt geassocieerd met Saturnus; mysterie, magie, de esoterische en wetenschappelijke bezigheden. Zevens proberen steeds diepere betekenissen of verborgen informatie te onthullen. Mensen met zevens in hun profielen zijn meestal intellectuelen, intens, geestelijk en wijs. Ze kunnen ook kritisch, koud en ongeduldig zijn.

Nummer 8

Acht wordt geassocieerd met Uranus; rijkdom, het bedrijfsleven, materiële goederen en succes. Het is grotendeels gericht op een cyclus en het wijst op patronen en herhaalde gebeurtenissen. Achten zijn meestal krachtige, succesvolle mensen. Ze zijn gedreven en zeer bekwaam, maar ze kunnen op macht belusten, workaholics of materialistisch zijn.

Nummer 9

Negen wordt geassocieerd met Neptunus; prestatie, invloed, de hoogste trillingen die uitstralen vanuit de persoonlijke eigenschappen. Het is het hoogtepunt van de andere nummers en hun eigenschappen, zoals negens zijn over het algemeen zeer afgestemd, responsieve, filosofische individuen in alle gebieden. Ze kunnen gevoelig zijn voor de stemming om hun heen, gevoelens van isolatie en zelfmedelijden als de dingen niet zijn uit te werken.