Sterrenbeeld Kreeft ♋︎

22 Juni / 22 Juli

Kreeft

Een Kreeft zit vol tegenstrijdigheden. Ze zoeken avontuur en veiligheid. Ze zijn de ene keer dienstvaardig en de volgende keer onverschillig. Een Kreeft heeft een schild, waaronder altijd een deel van hun persoonlijkheid verborgen zit, waardoor er nooit een compleet beeld ontstaat van deze persoon.

Loyaal

Een Kreeft is loyaal en trouw naar vrienden toe. Ze doen alles wat in hun macht ligt om voor iemand te zorgen en te verzorgen. Het ligt in hun kracht om iemand een goed gevoel over zichzelf te geven. Echter, ze laten bijna nooit hun eigen diepste gevoelens zien. Een Kreeft is een goede vriend, vaak voor de rest van het leven.

Onafhankelijk (?)

Een Kreeft heeft het doorzettingsvermogen om voor zichzelf te zorgen in materiële dingen, ze zijn wat dat betreft zelfvoorzienend. Voor emotionele steun zijn ze afhankelijk van andere mensen, en dit hebben ze constant nodig. Hierdoor is er ook een stuk persoonlijkheid binnen de Kreeft wat niet onafhankelijk is. Wanneer een Kreeft de emotionele steun niet ervaart, zullen ze gaan mokken en niet de confrontatie aangaan. Hierdoor wordt het nog moeilijker om de emotionele steun te geven, waardoor mensen verder van elkaar komen te staan.

Oprecht

Wanneer je een relatie hebt met een Kreeft moet je ervoor waken dat je ten allen tijde oprecht bent. Een Kreeft heeft het door als dat niet het geval is, en zal zich verraden voelen. Het vertrouwen is dan geschaad. Een Kreeft heeft het nodig om te horen wat de intenties van iemand zijn, hierdoor ontstaat er duidelijk en zal een Kreeft niet onzeker worden over een relatie.

Alle sterrenbeelden

Bekijk hier alle 12 sterrenbeelden van de westernse dierenriem.

Alle sterrenbeelden

Bekijk hier meer sterrenbeelden