Sterrenbeeld Schorpioen ♏︎

24 Oktober / 22 November

Schorpioen

Een Schorpioen laat een kil, onafhankelijk en niet-emotioneel persoon zien aan de buitenwereld. Dit is een harnas waaronder zich een krachtig en passievol persoon bevindt die een sterke wil heeft. Een Schorpioen is een mens van extremen, soms enorm jaloers en dan weer enorm loyaal naar anderen toe. Een Schorpioen vergeeft zelden tot nooit en staat erom bekend dat hij/zij zeker niet vergeet.

Geen opgever

Een Schorpioen is iemand die niet zal opgeven, ze doen alles om hun doel te bereiken. Ze vertrouwen op hun eigen gevoelens. Lukt het op de ene manier niet, dan bekijken ze het van een andere kant en proberen het op een andere manier. Deze flexibiliteit is enorm waardevol. Deze eigenschap, in combinatie met het vermogen om te observeren en hun geheugen maakt dat het interessante mensen zijn op de arbeidsmarkt. Ze willen de macht hebben en komen daar op inventieve wijze.

Een duidelijk doel

Een Schorpioen heeft vaak een verborgen agenda. Ze zijn een ster in het verbergen van hun eigen gevoelens en ideeën, en komen op die manier bij hun doel. Dit kan op manipulatieve wijze gebeuren. Falen wordt gevreesd door de Schorpioen. Een slechte ervaring kunnen ze achter zich laten door hun aanpassingsvermogen. Dit zullen ze niet toegeven aan de mensen om hen heen. Dit teken van zwakte wordt niet door henzelf geaccepteerd. Een Schorpioen heeft altijd de drive om de beste te zijn.

Alle sterrenbeelden

Bekijk hier alle 12 sterrenbeelden van de westernse dierenriem.

Alle sterrenbeelden

Bekijk hier meer sterrenbeelden