Sterrenbeeld Stier ♉︎

21 April / 20 Mei

Stier

Een Stier is iemand met een groot doorzettingsvermogen, ze zullen niet snel opgeven. Ze zijn niet vaak de leider, of de eerste die ergens inspringt, maar volgen de leider en bouwen voort op hetgeen door de leider is ingezet. Zij zetten de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’. Soms worden ze ook geduid als koppig, waardoor er conflicten kunnen ontstaan. Dit is niet altijd gunstig, want een Stier voelt zich ook snel voor het hoofd gestoten.

Door de koppigheid kan een Stier heel goed voor zichzelf zorgen, en willen ze graag de dingen doen zoals zij het in hoofd hebben. Hierdoor vinden ze het prettig om op zichzelf te zijn. Een Stier houdt ervan om het huis mooi in te richten, waar ze zichzelf prettig voelen. Aan de andere kant praten ze graag over materiële dingen, zoals de woninginrichting, en financiële zaken, wanneer ze in gezelschap zijn.

Sleur

Een stier houdt van de sleur van het leven, met vertrouwde dingen die regelmatig terugkeren. Hierdoor vindt een Stier het soms moeilijk om aan iets nieuws te beginnen, het zijn meesters in het uitstellen van bepaalde zaken. Toch is er ook een sterke wil aanwezig, die duidelijk naar voren zal komen wanneer een Stier dat zelf wil, en dat is vooral als de kwestie betrekking heeft op henzelf.

Aantrekkelijk

Het aantrekkelijke in een Stier is het grote doorzettingsvermogen. Daarnaast bezitten ze geduld met mensen. Ze genieten ervan om vermaakt te worden door anderen. Een Stier is trouw en geduldig, hierdoor zijn het aantrekkelijke levenspartners.

Alle sterrenbeelden

Bekijk hier alle 12 sterrenbeelden van de westernse dierenriem.

Horoscopen voor Stier

Lees hier jou daghoroscoop Stier, Weekhoroscoop voor Stier of maandhoroscoop voor Stier.

Alle sterrenbeelden

Bekijk hier meer sterrenbeelden