Sterrenbeeld Vissen ♓︎

20 Februari / 20 Maart

Vissen

Een Vis is een mysterie en leeft in extremen. Doordat ze in extremen leven, extreme emoties hebben, zoeken ze een manier om de realiteit te ontvluchten. Vaak doen ze dit op een spirituele of occulte manier. Ook drugsgebruik is iets wat regelmatig voorkomt bij Vissen. Ze proberen, door de drugs, bij hun ‘spirituele kant’ te komen. Eigenlijk zoeken ze naar zichzelf, maar het kost erg veel moeite voor Vissen om daar achter te komen.

Problemen

Een Vis is extreem gevoelig en daarnaast toegewijd en barmhartig. Een Vis heeft een groot inlevingsgevoel en kan de pijn van anderen voelen. Wanneer een vriend problemen heeft, zal een Vis de neiging hebben om die problemen hen eigen te maken. Dit is een zwakke plek van de Vis en mensen weten dit, ze zullen hier zelfs misbruik van maken. Vissen hebben extreme gevoelens, dat betekent dat wanneer ze verdrietig zijn, ze extreem verdrietig tot depressief kunnen zijn.

Geen einzelgänger

Een Vis heeft mensen om zich heen nodig, vooral om hen op het juiste pad te houden. Als een Vis te lang alleen blijft, zal er zoveel zelfmedelijden ontstaan bij de Vis dat ze in een depressie kunnen zakken. Door de omgang met anderen, het liefst dominante persoonlijkheden, zal de Vis geïnspireerd raken en zoeken naar het positieve. Door medemensen in hun leven, kan een Vis zich oefenen in de eigen emotionele stabiliteit.

Alle sterrenbeelden

Bekijk hier alle 12 sterrenbeelden van de westernse dierenriem.

Alle sterrenbeelden

Bekijk hier meer sterrenbeelden